nosaltres

La Sardineta és un restaurant de referència a tota la costa catalana, ubicat en un lloc privilegiat de la Platja Llarga de Tarragona. La nostra oferta gastronòmica es basa especialment en els productes de Km 0 i de collita pròpia, mantenint així l´equilibri del medi ambient i permetent portar a la taula dels nostres comensals, plats frescos i de qualitat.

Amb aquest objectiu, Tino Juncosa i Paco Eslava, dos empresaris del sector de l’oci i de la restauració de Cambrils, a Tarragona, van fer possible aquest lloc on l’amor per la cuina i la selecció premium dels productes han fet de La Sardineta un lloc de visita obligada a la Costa Daurada.

Tino Juncosa és un empresari de la restauració de Cambrils, a Tarragona, i ha estat davant dels fogons des de la infància. Coneix, com el palmell de la mà, on es troben els productes de millor la qualitat del gènere de la província, i és qui fa possible que puguem tenir una cuina de Km 0.

Paco Eslava és un empresari de l’oci de Salou, a Tarragona, que gràcies a la seva visió de negocis i administrativa ha fet possible tota l’estructura del nostre restaurant i ha estat qui ha sabut com fer que fos tot un èxit.

Finalment, hi ha Oriol Martí, el nostre encarregat. Oriol, inici a La Sardineta portant la cocteleria de la seva empresa Nòmadas & Còctel. De seguida va agafar les regnes del funcionament del restaurant i és qui lidera l’equip que dia a dia posa en marxa el nostre restaurant, tant a la cuina com a la sala, supervisant la tasca de l’equip i atenent els comentaris i suggeriments dels nostres clients.

Som un equip que treballa dia a dia per brindar la millor experiència gastronòmica de la Platja Llarga, amb una carta marinera i d’arrossos de proximitat, a més d’una gran varietat de còctels i aperitius que es poden gaudir als nostres quatre espais, els quals són :

  • La Sala Neptú

Aquest és el menjador amb més alçada del restaurant, té un ambient relaxat i està pensat per a grups.

  • El Chill Out & Lounge Zone

La nostra zona de relax! En aquest espai organitzem els Live Music dels dissabtes, i és l’espai ideal per gaudir dels aperitius abans de dinar o d’un bon còctel a la llum de la lluna.

  • El Mirador

En aquesta terrassa es pot gaudir de la millor experiència davant del mar i sota el sol. El millor daquest espai és que és apta per a gossos.

  • La Sala Sirena

Aquest menjador està cobert a la part de dalt i igual que la resta de zones, compta amb una vista increïble de la platja.

La Sardineta és un lloc on la visita podrà trobar espais agradables per compartir, escoltar música en viu, i delectar-se amb una àmplia i variada carta amb el millor de la cuina mediterrània, juntament amb la millor cocteleria.